Spring til hovedindhold

God viden til din konsulent funktion i dagtilbud

Forfatter: Kirsten Birk

Fotograf: Fødevarestyrelsen

Er emnet mad og måltider – er dette god viden  at referere til Fødevarestyrelsen er nemlig klar med råd om vegetarmåltider i børnehaver.

læs mere hos Fødevarestyrelsen 

Flere børnehaver tilbyder i dag måltider uden kød og fisk, og det stiller krav til personalet i de køkkener, der laver maden. Derfor lancerer Fødevarestyrelsen nu Kostråd til vegetariske måltider, som skal hjælpe madprofessionelle i børnehaverne med at lave sund og planterig mad til børn i voksealderen.

Mad og måltider er mange optaget af og arbejder målrettet med, både hjemme i familierne, pædagogisk og sundhedsfagligt. Derfor er det også interessant at drøfte tværfagligt. Ser vi mon det samme, forstår vi det samme eller kan vi stå endnu stærkere, hvis vi arbejder nysgerrigt og tværfagligt.