Spring til hovedindhold

Temaside og nordisk konference om de første 1000 dage

 

 

Vi har  lanceret en temaside om de første 1.000 dage, som bl.a. samler det spændende materiale fra både det nordiske projekt der var baggrunde for workshoppen, samt fra den bredere konference der blev afholdt 1. december sidste år. Temasiden kan tilgås via dette link: https://www.sst.dk/da/foerste-1000-dage

 

Der er nu fastlagt en dato for den afsluttende konference til det tværnordiske projekt (d.27. juni), og nedenfor finder du ”Save the date” opslaget. Der vil være danske bidrag såvel som bidrag fra de øvrige nordiske lande. Konferencen afholdes på Island, og foregår dagen før 13. Nordic Public Health Conference, som også afvikles i Reykjavik.

First 1000 Days_SaveThe Date

Vi håber naturligvis, at I får glæde af temasiden, og at vi ses i Reykjavik.

 

 

Mange hilsner, Annette, Liv og Jens

 

Jens Kristoffersen

Specialkonsulent

jekr@sst.dk

T(m.) +45 9351 8486

 

Sundhedsstyrelsen

Forebyggelse og Ulighed

sst@sst.dk

T +45 7222 7400