Spring til hovedindhold

Ananas på pizza eller ej? Skal toiletbrættet være slået op eller ned?

Forfatter: Røgfri Fremtid

Det er spørgsmål, der kan splitte danskerne – vi kan være uenige om de mest utrolige ting. Heldigvis er vi rørende enige om ikke at give tobakken videre til næste generation.

Vi er stolte partnere i Røgfri Fremtid.
Der er få ting, vi danskere kan enes om, som håbet om en røgfri generation. Når nu vi er uenige om alt fra ananas på pizza til fuldskæg og uldtrøjer, er det værd at glæde sig over, at 9 ud af 10 danskere ønsker en røgfri fremtid for børn og unge.

Fagligt selskab for Sundhedsplejersker er  en’ af de 249 partner i røgfri Fremtid

Her  er to små film Der er et splittet land  som gerne  må deles og vises i skoleregi – Filmens hovedbudskab om, at 9 ud af 10 danskere ikke ønsker at give tobakken videre til vores børn og børnebørn.