Spring til hovedindhold

Tidligere forebyggende indsats på børn og unge-området

Forfatter: VIVE

Fotograf: Colourbox,

Se 8 eksempler på tidligere forebyggende indsatser for børn og unge

Forebyggende indsats Et nyt inspirationskatalog har samlet otte konkrete eksempler på, hvordan kommuner på forskellig vis arbejder med omlægningen til en tidligere forebyggende indsats på børn og unge-området. Almenområdet spiller en central rolle i flere af eksemplerne, fordi det er her, den tidligere opsporing ofte sker. Ideen med kataloget er at inspirere andre kommuner til at skabe en endnu bedre indsats for udsatte børn og unge. Sammen med kataloget udgiver VIVE en erfaringsopsamling fra 18 kommuners arbejde med omlægningen

Læs inspirationskataloget om kommunernes erfaringer med forebyggende indsatser på børn og unge-området