Spring til hovedindhold

Du kan se video om, hvordan Mødrehjælpen og Københavns Kommune, gennem projektet På Vej, styrker såbare unge i forældrerollen

Forfatter: Småbørnsløftet

Fotograf: sundhedsplejersken.nu

Mødrehjælpen har været i felten for at vise, hvorfor et løft for unge, sårbare mødre giver barnet en bedre start på livet.

Vidste du, at Mødrehjælpen har flere rådgivningstilbud til unge forældre, som har brug for lidt ekstra støtte? Det har vi, fordi det at blive forælder i en tidlig alder er en stor omvæltning, som kan medføre særlige udfordringer.

I Mødrehjælpen har vi et stort fokus på, at de første 1.000 dage af alle børns liv er præget af tryghed og stimulering, så de lige fra fødslen trives og får alsidige muligheder for at lære og udvikle sig. Derfor har vi selvfølgelig også tilsluttet os Småbørnsløftet!

Vores ungeindsatser er etableret som partnerskaber med kommuner, regioner og andre organisationer. Projekt På Vej er et partnerskab mellem Mødrehjælpen, Sundhedsplejen, SydhavnsCompagniet og Sundhed- og Omsorgsforvaltningen i @Københavns Kommune.

På vej – støtte til en god start på livet som familie 👶🏻

Vidste du, at Mødrehjælpen har flere rådgivningstilbud til unge forældre, som har brug for lidt ekstra støtte? Det har vi, fordi det at blive forælder i en tidlig alder er en stor omvæltning, som kan medføre særlige udfordringer. I Mødrehjælpen har vi et stort fokus på, at de første 1.000 dage af alle børns liv er præget af tryghed og stimulering, så de lige fra fødslen trives og får alsidige muligheder for at lære og udvikle sig. Derfor har vi selvfølgelig også tilsluttet os Småbørnsløftet! Vores ungeindsatser er etableret som partnerskaber med kommuner, regioner og andre organisationer. Projekt På Vej er et partnerskab mellem Mødrehjælpen, Sundhedsplejen, SydhavnsCompagniet og Sundhed- og Omsorgsforvaltningen i @Københavns Kommune.

Slået op af Mødrehjælpen i Mandag den 5. november 2018