Spring til hovedindhold

BabySikker-boks

Bestil BabySikker boksen ved at klikke på billedet

Børneulykkesfonden arbejder for færre børneulykker i Danmark, og vi forsøger i vores arbejde at ramme børn i alle aldersgrupper. Vi er bevidste om, at der findes børnefamilier i Danmark, hvor forældrene ikke har de samme forudsætninger, som andre forældre har. Det vil Børneulykkesfonden gerne gøre noget ved med projektet “BabySikker”, der er udarbejdet sammen med Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker og Dansk Sygeplejeråd.

Projektet “BabySikker” har til formål at hjælpe forældre i alderen 15-21 år, der har børn i aldersgruppen 0-2 år, med at skabe sikre rammer for barnets udvikling og færden. Til dette er der udviklet en boks med sikkerhedsråd i hjemmet samt ideer til forskellige lege og motoriske øvelser. Læringsmaterialet er meget intuitivt at gå til med anvisninger via en app, forskellige illustrationskort, foldere m.m.

“BabySikker”-boksen bestilles af sundhedsplejersken, der herefter forklarer de unge forældre om indhold og anvendelse af den. Vi anser særligt sundhedsplejersken som den rette formidler, da sundhedsplejerskn har en tæt relation til den unge familie og kender til familiens behov. Vi opfordrer derfor til, at I vil bestille og videreformidle “BabySikker”-boksen, så vi sammen kan hjælpe de unge forældre og skabe nogle sunde og trygge rammer for de udsatte børn tidligt i deres opvækst.

Bestil “BabySikker”-boksen her